Du sparer tid og penger

Vi hjelper deg både med kommunikasjonsløsninger og medievalg. Du trenger ikke involvere mange ulike reklamebyråer, mediebyråer, nettbyråer og PR-byråer for å nå frem til din målgruppe med ditt budskap. Dermed sparer du både tid og penger.
Jeg vil ha hjelp til å sette opp markedsplan.

Du får gode avtaler

Vi forhandler frem gode avtaler med rabatter for deg i norske medier. Vi samarbeider med svært dyktige og rimelig utviklere, designere og eksperter på søk og sosiale medier i Europa. Vårt mål er å få markedsbudsjettet dit til å rekke lengst mulig. Vi har rabattpakker for lavbudsjettkunder.

Jeg vil ha rabattpakke for lavbudsjett.

Du får gode resultater

Vi kjenner målgruppen godt og vet hvilke medier som fungerer godt. Vi tester kampanjer og velger de mediene og annonseløsningene som fungerer best for deg. Vårt mål er alltid å gi deg best mulig resultater for minst mulig penger.

Jeg vil teste performance markedsføring.

Du får god hjelp

Vi hjelper deg å henge med i utviklingen, slik at du også kan dra nytte av sosiale medier og søk i tillegg til programmatisk mediekjøp når du ønsker å nå ut til dine kunder. Vi hjelper deg også med å finne bilder eller video og lage annonseløsningene for budskapet ditt.

Jeg vil ha hjelp til medievalg og annonseløsninger.

Du får tilgang til høy kompetanse

Våre medarbeidere har vært med å utvikle Norges ledende båtnettsider, og programmatisk annonseløsning for Fagpressen. Vi har lang erfaring med reklame, journalistikk og IT-utvikling. Vi er søsterselskap til Norsk Maritimt Forlag, som utgir landets ledende båtblader. Vi samarbeider med et av Europas ledende fagmiljøer innen digital markedsføring i Europa.

Jeg ønsker et møte om samarbeidsmuligheter.