Reklame Reklame

Vi hjelper deg slik at annonsen din blir synlig på riktig sted til riktig tid for riktig målgruppe. Vi jobber primært med digitale medier og trykte medier. Innen digitale medier kan vi hjelpe deg med såkalt programmatisk annonsekjøp (RTB), slik at du kan nå din målgruppe mest mulig kostnadseffektivt i relevante medier. Her kan vi hjelpe deg med å synliggjøre deg overfor svært veldefinerte målgrupper, og vi kan følge opp og vise dine annonser til alle som har vært innom din hjemmeside.
Vi kan også hjelpe deg med å sette opp gode kampanjer på Facebook for å engasjere din målgruppe i dine produkter. Og vi kan hjelpe deg med å komme høyt opp på treffene når folk søker på Google etter din type produkter.
I alle tilfeller får du fulle rapporter som viser visninger, klikk og konverteringer, og vi kan hjelpe deg med å optimalisere dine kampanjer slik at du får best mulig resultater. En god mediemiks omfatter også trykte medier, og vi vet fra undersøkelser at båtblader er en svært viktig informasjonskilde for båtfolk,der leserne er svært mottakelige for annonser.

Ja, jeg vil annonsere i riktige kanaler.

Responsiv nettside Responsiv nettside

I dag er det helt nødvendig å ha en nettside som er mobilvennlig. Over 50 prosent av Norges befolkning surfer i dag på nett med mobile enheter, enten det er lesebrett eller mobil. Vi sørger for at din nettside blir bra og brukervennlig på alle enheter, ved at den automatisk tilpasser seg skjermen den blir vist på. Våre dyktige medarbeidere i lavkostland sørger også for en god pris.

Ja, jeg må få meg moderne og responsive nettsider.

Foto og video Foto og video

Godt innhold er kjernen i all god markedsføring. Våre medarbeidere har høy fagkunnskap, og er svært dyktige til å skrive, fotografere og filme. Vi har tilgang til Norges største fotoarkiv med maritime bilder og videoer, og vi kan påta oss foto- og filmoppdrag for deg. Vi har egen reportasjebåt for å filme og fotografere på sjøen, og kan hjelpe deg med få filme og fotografere både interiør og eksteriør. Flere og flere bedrifter oppdager at nøkkelen til effektiv markedsføring nå ligger i innhold som engasjerer publikum. Da kommer målgruppen hjem til deg og du får vist frem produktene i ditt miljø.

Ja, jeg trenger bilder og video.

Innholdspublisering Innholdspublisering

Vi har medarbeidere som er svært gode til å fotografere, filme og skrive. Vi er også eksperter på å utvikle nettsider, og kan enkelt sette opp kampanjenettside med særskilt innhbold. Videre kan vi hjelpe deg med å sette opp og sende nyhetsbrev på mail til dine kunder.

Vi kan lage kundemagasiner, jubileumsbøker, brosjyrer og annonseløsninger. Og vi kan hjelpe deg med pressemeldinger og såkalt annonsørinnhold for publisering på nett og i magasiner. Annonsørinnhold betyr at du bestiller en artikkel, og får bestemmer innholdet, som utformes av dyktige journalister på en måte som fenger leserne i magasinet eller nettsiden det publiseres på. For leserne blir annonsørinnhold ofte like interessant som det redaksjonelle innholdet, selv om det må merkes som annonse.

Ja, jeg ønsker hjelp til innholdsmarkedsføring og PR.