Vi kan være din markedsavdeling Vi kan være din markedsavdeling

Din interne markedsressurs

Båtbyråets medarbeidere har en helt unik kjennskap til båt og båtbransjen. Vi har den største kanalen til å kommunisere med  båtfolket og når ut til flere hundre tusen båt-interesserte hver måned.

Mange selskaper har ikke ressurser til å bruke tid på markedsføring internt.
Vi kan være din markedsavdeling – enkelt og effektivt.

Vi setter oss ned sammen og går gjennom deres firma, deres visjoner og finner ut hvordan vi best skal presentere dere til kundene deres. Hvordan ønsker dere å fremstå? Hvem er målgruppen? Hva vil dere kommunisere? Og hvordan er budsjettet?
Vi gjør en helsesjekk på eksisterende nettside og Facebook-side, og foretar om ønskelig en markedsundersøkelse, som grunnlag for en markedsplan

Trenger du bare litt bistand noen timer til å lage markedsplan, optimalisere din web-side, lage annonser, lage nyhetsbrev til dine kunder – eller trenger du bistand til å holde tak i markedsføringen jevnlig gjennom året? Vi kan hjelpe deg med det.

Ja, jeg trenger hjelp med markedsføring.

Synlighet
Vi hjelper deg slik at annonsen din blir synlig på riktig sted til riktig tid for riktig målgruppe. Vi jobber primært med digitale medier og trykte medier. Innen digitale medier kan vi hjelpe deg med såkalt programmatisk annonsekjøp (RTB), slik at du kan nå din målgruppe mest mulig kostnadseffektivt i relevante medier. Her kan vi hjelpe deg med å synliggjøre deg overfor svært veldefinerte målgrupper, og vi kan følge opp og vise dine annonser til alle som har vært innom din hjemmeside.

Vi kan også hjelpe deg med å sette opp gode kampanjer på Facebook for å engasjere din målgruppe i dine produkter. Og vi kan hjelpe deg med å komme høyt opp på treffene når folk søker på Google etter din type produkter.

I alle tilfeller får du rapporter som viser visninger, klikk og konverteringer, og vi kan hjelpe deg med å optimalisere dine kampanjer slik at du får best mulig resultater. En god mediemiks omfatter også trykte medier, og vi vet fra undersøkelser at båtblader er en svært viktig informasjonskilde for båtfolk,der leserne er svært mottakelige for annonser.

Ja, jeg vil annonsere i riktige kanaler.

Responsiv nettside

I dag er det helt nødvendig å ha en nettside som er mobilvennlig. Over 50 prosent av Norges befolkning surfer i dag på nett med mobile enheter, enten det er lesebrett eller mobil. Vi sørger for at din nettside blir bra og brukervennlig på alle enheter, ved at den automatisk tilpasser seg skjermen den blir vist på. Våre dyktige medarbeidere sørger for en god pris.

Ja, jeg må få meg moderne og responsive nettsider.

Responsiv nettside Responsiv nettside

I dag er det helt nødvendig å ha en nettside som er mobilvennlig. Over 50 prosent av Norges befolkning surfer i dag på nett med mobile enheter, enten det er lesebrett eller mobil. Vi sørger for at din nettside blir bra og brukervennlig på alle enheter, ved at den automatisk tilpasser seg skjermen den blir vist på.

Ja, jeg må få meg moderne og responsive nettsider.

Foto og video Foto og video

Godt innhold er kjernen i all god markedsføring. Våre medarbeidere har høy fagkunnskap, og er svært dyktige til å skrive, fotografere og filme. Vi har tilgang til Norges største fotoarkiv med maritime bilder og videoer, og vi kan påta oss foto- og filmoppdrag for deg. Vi har egen reportasjebåt for å filme og fotografere på sjøen, og kan hjelpe deg med få filme og fotografere både interiør og eksteriør. Flere og flere bedrifter oppdager at nøkkelen til effektiv markedsføring nå ligger i innhold som engasjerer publikum. Da kommer målgruppen hjem til deg og du får vist frem produktene i ditt miljø.

Ja, jeg trenger bilder og video.

Innholds-markedsføring Innholds-markedsføring

Innholdsmarkedsføring 

Innholdsmarkedsføring er en form for annonsering der man bruker en journalistisk uttrykksform, gjerne med bilder og video. Innholdsmarkedsføring handler om å presentere ditt budskap på en troverdig måte og derved bygge langsiktige og lønnsomme kundeforhold.

Du bestiller en annonse og får bestemme innholdet som utformes av dyktige journalister med tekst, bilde eller video,  på en måte som fenger leserne i magasinet eller nettsiden det publiseres på.
Gode annonser kan ofte være blant de mest leste artiklene.

Under ser du et eksempel på en video vi har laget for en kunde i forbindelse med innholdsannonsering.

Hele annonsen kan du se her. 

Vi kan lage

  • annonsørinnhold for publisering på nett og i magasiner
  • kundemagasiner
  • jubileumsbøker
  • brosjyrer
  • pressemeldinger
  • nyhetsmail

Ja, jeg ønsker hjelp til innholdsmarkedsføring og PR.