Annonsørinnhold Erling Sande

Annonsørinnhold Erling Sande

Konvoi fra Risør til Skagen

Fredag 15. til lørdag 16. juni 2018 tok et stort følge med båter av merket Capelli turen fra Risør til Danmark. Det var 55 deltagere totalt fordelt på menn, kvinner, og barn i alderen ti til seksti år.Mange av de som kjøper Capelli prater om å ta turen over til Sverige eller Danmark, men ender opp med å kjøre innaskjærs. Vi ønsker å vise hva båtene er gode for, samtidig som at kundene kan føle seg trygge ved at vi er mange som kjører sammen, og at vi har mekaniker med, sier Morten Eikeland, daglig leder hos Risør Båtsenter. Ved å bli med på disse turene, blir kundene mer kjent med båtene sine på alle måter.

Hele 17 båter var med på turen over fra Risør til Skagen. Denne turen er faktisk så populær at Risør Båtsenter AS solgte 2 Capelli-båter kort tid før avreise til kunder som ønsket å være med på turen til Skagen. Turen pågikk fra fredag til lørdag med en overnatting i Skagen.

Capellis italienske sjef, Umberto Capelli

Capellis italienske sjef, Umberto Capelli

Det italienske båtmerket Capelli sendte sin italienske overordnede sjef, Umberto Capelli, til Norge. Han er 2. generasjons eier og entusiast! Han er også en ivrig fotograf og tok masse flotte bilder av båtene underveis. Disse blir å se på nettsidene til Risør Båtsenter AS www.risorbaat.no samt på importørens hjemmeside.

Avstanden fra Risør til Skagen er 80 nautiske mil. Det blåste frisk bris og det var to til fire meter bølger på overfarten over på fredag så det var en tøff tur over som tok i overkant av 4 timer.

En av deltagerne; en amerikansk dame som hadde bedt med seg 2 venninner fra USA. Hun hadde for øvrig fått overlevert sin nye Capelli Tempest 850 Sun med 2 x Suzuki 200 hk motorer overlevert på tirsdagen før avreise… De fikk en ganske frisk «jomfrutur» over Skagerak. Tøffe damer! I

På hjemturen lørdag var det rolig sjø. Et stopp underveis med bading midt i Skagerak hørte med.

Turen foregikk uten ulykker eller båtproblemer. Kundene fikk virkelig prøvd båtene sine under tøffe forhold; bølgene gjorde bare turen med spennende samtidig som sikkerheten var ivaretatt. Capelli Rib’ene har balansert og sjødyktig skrog med god plass til sol- og boltreplass. Potongkvaliteten er av ypperste klasse og er høyt montert. Dette gir myk gange i sjøen.

En vellykket tur ble avsluttet i god stemning med middag på Stangholmen da konvoien returnerte på lørdag. Alle turdeltagerne var enige om at dette var en fantastisk opplevelse og flere gleder seg allerede!

Frisk «jomfrutur» over Skagerak.

Frisk «jomfrutur» over Skagerak.

Deltagerne takket Morten Eikeland personlig for en vellykket og frisk Capellitur! Båterfaringene de tar med seg videre gir mange gode båtopplevelser videre i livet!