Annonsørinnhold AB Marine

Annonsørinnhold AB Marine

AB Marine er klare for høstservice

Det beste er å få gjort det som må gjøres så tidlig som mulig. Høsten kommer kjapt.


Annonsørinnhold fra AB Marine


 

AB Marine AS er et moderne verksted i Leangbukta i Asker som utfører verkstedtjenester for fritidsbåter, inkludert elektronisk diagnostikk. Nytt av året er ny bremsebenk. Med denne kan de effektivt teste motorens ytelse.

– Mange båteiere ønsker et profesjonelt servicetilbud, mener Martin Barry-Berg i AB Marine. Verkstedet ligger noen hundre meter ut på brygga i Leangbukta i lokaler få andre kan matche. I servicehallen er det plass til 5-6 store båter med løftekai rett utenfor..

Bygget kom opp i 2016 og inneholder også et båthotell.  De kan derfor også tilby lagring innendørs.

 

Høy effektivitet

Verkstedhallen minner mer om en Formula 1-garasje enn et båtverksted. Barry-Berg mener en høy grad av orden og profesjonelt utstyr gjør at jobben kan gjøres effektivt – en fordel som også kommer kundene tilgode.

 

EFFEKTIVT: AB Marine holder til i nye moderne lokaler rett på kaia i Leangbukta.

EFFEKTIVT: AB Marine holder til i nye moderne lokaler rett på kaia i Leangbukta.

SESONG: Kundenøklene begynner å fylles opp i skapet.

SESONG: Kundenøklene begynner å fylles opp i skapet.

Har kapasitet

Det blir en hektisk tid fremover nå som sesongen drar seg mot slutten, men mange velger å utsette arbeidet med å gjøre båten klar for vintersesongen. Siden oppstart i nye lokaler har kundemassen økt betydelig. Flere mekanikere gir de mulighet for gi flere kunder den beste servicen.

– En del vil nyte sesongen maksimalt, særlig etter en så fin sommer og varm høst vi har hatt så langt, sier Barry-Berg. Han oppfordrer alle til å bestille service og det som ønskes gjort ellers i god tid. Er det behov for større reparasjoner har de også kapasitet til å gjøre dette i vinterhalvåret.

Vi ønsker å lage en best mulig plan for hele vinteren, slik at vi kan utnytte kapasiteten vår maksimalt, sier Barry-Berg.

 

Gjør det meste

AB Marine AS er leverandør av motorer, servicedeler og har komplett delelager til motor og drev. Verkstedet tilbyr også lagring av båt, innendørs eller utendørs. Verkstedet kan fikse det meste av motorer uavhengig av motorfabrikat.

– Vi har kompetente og løsningsorienterte medarbeidere. Det er langt vanskeligere å skru båt enn bil. På et bilverksted er alle oppgaver nøye beskrevet i manualer. Slik er det ikke med båt. Selv samme modell kan ha store variasjoner, forklarer Barry-Berg.

De fleste kundene ønsker et prisoverslag før en jobb settes i gang. AB Marine har også mange priseksempler på sin nettside for å gi kunder en viss ide om hva servicearbeid på en båt koster.

AB Marine ønsker alle velkommen til å ta kontakt. Besøk hjemmesiden www.abmarine.no eller ta en tur til butikken med spørsmål eller forespørsler, eller bare for en hyggelig båtprat.

RENT: Barry-Berg har god plass til å fikse båt innendørs.

RENT: Barry-Berg har god plass til å fikse båt innendørs.