14 juni 2016

Hvorfor velge oss?

Du sparer tid og penger
Vi hjelper deg både med kommunikasjonsløsninger og medievalg. Du trenger ikke involvere mange ulike reklamebyråer, mediebyråer, nettbyråer og PR-byråer for å nå frem til din målgruppe med ditt budskap. Dermed sparer du både tid og penger.

Ja, jeg vil ha hjelp til å sette opp markedsplan.

Du får gode avtaler
Vi forhandler frem gode avtaler med rabatter for deg i norske medier. Vi samarbeider med svært dyktige utviklere, designere og eksperter på søk og sosiale medier. Vårt mål er å få markedsbudsjettet ditt til å rekke lengst mulig. Vi har rabattpakker for lavbudsjettkunder.

Ja, jeg vil ha rabattpakke for lavbudsjett.

Du får gode resultater
Vi kjenner målgruppen godt og vet hvilke medier som fungerer best. Vi tester kampanjer og velger de mediene og annonseløsningene som fungerer best for deg. Vårt mål er alltid å gi deg best mulig resultater for minst mulig penger.

Ja, jeg vil teste performance markedsføring.

Du får god hjelp
Vi hjelper deg å henge med i utviklingen, slik at du også kan dra nytte av sosiale medier og søk i tillegg til programmatisk mediekjøp når du ønsker å nå ut til dine kunder. Vi hjelper deg også med å finne bilder eller video og lage annonseløsningene for budskapet ditt.

Ja, jeg vil ha hjelp til medievalg og annonseløsninger.

Du får tilgang til høy kompetanse
Våre medarbeidere har vært med på å utvikle Norges ledende båtnettsider, og programmatisk annonseløsning for Fagpressen. Vi har lang erfaring med reklame, journalistikk og IT-utvikling. Vi er søsterselskap til Norsk Maritimt Forlag, som utgir landets ledende båtblader. Vi samarbeider med et av Europas ledende fagmiljøer innen digital markedsføring.

Ja, jeg ønsker et møte om samarbeidsmuligheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *