13 juni 2016

Søkemotorannonsering

Søkemotorannonsering

Vil du være synlig på nett for folk som søker etter ditt produkt?

Søkemotorannonsering lar deg som bedrift by på plasseringer av annonser i søkemotorer når noen aktivt søker etter varer eller tjenester du tilbyr.

Siden personene foretar søk på et av de søkeordene du ønsker å bli funnet på, vet du at de allerede er interessert i det du har å tilby. Dette gir deg en stor mulighet til å få konvertert de som søker til kunder.

For å sikre at søkemotorannonseringen blir lønnsom, er det viktig å gjøre en grundig jobb med valg av søkeord og utforming av budskapet i annonsene. Søkemotorannonsering betales per besøk (Pay Per Click – PPC), og denne varierer hele tiden. Det er derfor også viktig at kampanjene hele tiden administreres opp mot de lønnsomhetsmålene du har satt deg.

Båtbyrået kan hjelpe deg med å være synlig på nett til en hyggelig pris.

Send mail til post@batbyraet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *