13 juni 2016

Responsive web design

Responsive web design

Ønsker du en moderne nettside? Da må du ha en såkalt responsiv nettside, det vil si en nettside som tilpasser seg ulike skjermstørrelser. I dag bruker de alle fleste nordmenn mobiltelefonen til å orientere seg på nett.

Responsiv web design er en teknikk for å lage nettsteder som gir deg en optimal visningsopplevelse uavhengig av om du bruker din mobiltelefon, nettbrett, laptop eller familiens 50 tommer i stua. Med et responsivt design vil innholdet skalere til skjermstørrelsen, oppsettet endres og gi deg en tilpasset visning.

Siden mobilen tar stadig over mer av internettbruken, stilles det krav til å lage nettsider som også ser bra ut på mobil.

Responsiv design gir ikke bare sluttbrukeren en bedre opplevelse, det gjør også at vedlikeholdsarbeidet i etterkant blir mye enklere. Man slipper egne mobilversjoner av samme nettside noe som gjør at siden blir lettere å holde oppdatert, det er enklere og implementere ny funksjonalitet og totalkostnaden blir mindre.

Båtbyrået kan hjelpe deg med å lage en responsiv nettside til en overkommelig pris.

Send mail til post@batbyraet.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *