13 juni 2016

Responsiv nettside

Responsiv nettside

Ønsker du en moderne nettside? Da må du ha en såkalt responsiv nettside, det vil si en nettside som tilpasser seg ulike skjermstørrelser. I dag bruker de alle fleste nordmenn mobiltelefonen til å orientere seg på nett.

Responsiv web design er en teknikk for å lage nettsteder som gir deg en optimal visningsopplevelse uavhengig av om du bruker din mobiltelefon, nettbrett, laptop eller familiens 50-tommer i stuen. Med et responsivt design vil innholdet skalere til skjermstørrelsen, oppsettet endres og gi deg en tilpasset visning.

Siden mobilen tar stadig over mer av internettbruken, stilles det krav til å lage nettsider som også ser bra ut på mobil.

Responsiv design gir ikke bare sluttbrukeren en bedre opplevelse, det gjør også at vedlikeholdsarbeidet i etterkant blir mye enklere. Man slipper egne mobilversjoner av samme nettside noe som gjør at siden blir lettere å holde oppdatert, det er enklere og implementere ny funksjonalitet og totalkostnaden blir mindre.

Båtbyrået kan hjelpe deg med å lage en responsiv nettside til en overkommelig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *